Вітаємо Вас на форумі сайту “Екологія життя”! Тут Ви можете вільно спілкуватись на тему екології та
знаходити однодумців. Писати на форумі дозволено лише зареєстрованим користувачам.

Еко-гумор

Відгуків: 15 [Останній відгук]
mia
Адміністратор
Зернятка: 12789

Ну що, екологи та любителі природи, сміємось над собою? Бажано лишати в цій темі жарти і т.п., хоч якось пов'язані з тематикою сайту.

Адміністратор
Зернятка: 4322

Вірменське радіо запитують:

- Що їдять канібали-вегетаріанці?

- Ми точно не знаємо, але, мабуть, грінпісівців.

Кит плаває навколо самки і з докором говорить:

- Скільки країн, сотні екологічних організацій, видатні політичні лідери, мільйони людей - усі вони борються за те, щоб наш вид вижив, а ти мені кажеш - голова болить ...

Користувач
Зернятка: 149

Тварин, яких мало, занесли до Червоної книги, а яких багато - до кулінарної.

Користувач
Зернятка: 98

У зв'язку з тим, що багато сучасних харчів не викликають в людей апетиту, біохіміки працюють над створенням нової харчової добавки - вона сприятиме слиновиділенню, ідентичному натуральному!

Незалежні експерти виявили, що найбільших втрат від використання ГМО зазнають самі ГМО...

Користувач

(присвячується кит.новому року) Група дослідників виявила на закинутому острові сімейство вимираючих драконів. Наступного року організували потужну експедицію. Приїжджають-а там лише один юний дракончик лишився. Вони до нього:

• -А де ж решта?
  • -Я з'їв..
  • -Що, і тата свого?
  • -Угу..
  • -І маму свою??
  • -Угу, з'їв.
  • -Так хто ж ти після цього???
  • -(Схлипуючи) Сиротинушка!!!
mia
Адміністратор

Заходить грінпісовець в кімнату з штучним килимом і з докором питає господаря:

- А ти знаєш, скільки плюшевих ведмедиків вбили, щоб ти міг постелити у себе цей килим?

Користувач

-Дитина у садочку довго, не відриваючи очей, розглядає манікюр виховательки. Вона: що, подобається? - Ага! це ж як має бути зручно по деревах лазити!

-У печері висить зграя кажанів вниз головою. Несподівано один перевертається і зависає "по-людськи", головою догори. -Що з ним??? -Та знепритомнів...

-В дитинстві людину-павука часто сварили..і ставили в правий верхній куток..

Користувач
Зернятка: 97

Один мій друг сказав "Це все ф...я в порівнянні з глобальним потеплінням"!

Користувач
Зернятка: 149

В тобі живе маленька істота. Вона нічого не бачить і не чує, але дуже любить тебе. Фонд захисту стьожкових червів. Збережи життя.

Сходи на озеро і погодуй качок хлібом. Можливо, одного разу ти станеш бомжем і будеш їх ловити і їсти. Годуєш качок - інвестуєш в майбутнє.

Користувач
Зернятка: 27

ecolutsk писав(ла):
Ахахах)) Правдиво)

Користувач
Зернятка: 27

Гостя писав(ла):
прикольні жарти))

Користувач

Розмова двох кумів: - Та в нас така екологія стала, що скоро не буде навіть де втопити чи повісить москаля!!!

Користувач

Emira писав(ла):
-про кумів - не дуже світлий анекдот:) Чув його розширену, "парламентську" версію ще на поч.1990-х: Йдуть засідання Верх.ради, і один депутат постійно виступає з "національним питанням". Врешті його мікрофон відключають, але через деякий час він просить включити - "тепер буду про екологію!". Включають: "Люде! Шо сі робиця! Річки міліють, дерева сохнуть! Скоро вже не буде де..." ну і далі по тексту...

Користувач

ecolutsk писав(ла):
Я повністю його не чула, ту версію яку мені розповіли я написала. А останнє речення, хоч є і "чорним" гумором,але має долю правди!

mia
Адміністратор

На зберіганні ядерних відходів планується заробити 30 мільярдів доларів. Але радіти цим грошам будуть інші, більш досконалі істоти.

Враховуючи кількість викинутої у світовий океан нафти, риби скоро почнуть еволюціонувати у бік появи у них двигуна внутрішнього згоряння.

Голуби, наївшись зерна біля хімічного заводу, розплавили пам'ятник Леніну.

Користувач

mia писав(ла):
Про голубів - супер Смішно

X

Вхід

Завантажую...