Вітаємо Вас на форумі сайту “Екологія життя”! Тут Ви можете вільно спілкуватись на тему екології та
знаходити однодумців. Писати на форумі дозволено лише зареєстрованим користувачам.

Безпечна побутова хімія

Користувач
Зернятка: 68

Стаття, розміщена в даному інтернет-ресурсі, ще влітку перевернула мені мозок. Мова йшла про мильні горіхи як безпечну та екологічну альтернативу (чи спасіння?) "хімічним" миючим засобам, яких у мене в господарстві виявилося просто таки  жахаюче різноманіття.  

Як і радив Еколів, замовила це чудо в інтернет-магазині. З серпня успішно перу речі у машинці цими горішками (відперає аж ніяк не гірше брендових порошків, і вже точно краще Емвею), мию посуд, себе і чоловіка Посмішка І не можу нарадітися! Дозамовили ще й мильні ягідки (у них запах суниці!) - для волосся. До чого це я? 

Пропоную у цій темі писати про свої практичні екологічні знахідки, перевірені власним досвідом чи досвідом зайомих. 

Користувач
Зернятка: 98

Так, стаття справді чудова...я СТІЛЬКИ цікавого дізналася...Особливо вразило те,що на нашій території росте також одна "мильна рослина"- це Мильнянка лікарська. Я планую на той рік поекспериментувати з цією рослиною Таємниця Особисто я інколи мию посуд гірчицею, добре вімиває+ це екологічно Посмішка

Користувач
Зернятка: 46

Непогано було б спробувати. ТС, скажіть ще приблизну ціну на мильні горіхи, якщо Вам не важко.

Користувач
Зернятка: 68

driimcatcher писав(ла):
скажіть ще приблизну ціну на мильні горіхи
їх є декілька сортів, опробуваний мною коштує 235грн. за 1 кг. - цього вистачає майже на рік при пранні 2р. в тиждень.

Користувач
Зернятка: 46

Ameli писав(ла):
їх є декілька сортів, опробуваний мною коштує 235грн. за 1 кг. - цього вистачає майже на рік при пранні 2р. в тиждень.
Дуже дякую, може і собі придбаю.

X

Вхід

Завантажую...