Чт, 08/12/2011 - 19:00
Тут пишемо назви книг, які б ви хотіли, щоб ми розмістили на сайті. Це можуть бути, наприклад, підручники з екології, всілякі енциклопедії - тобто будь-яка освітня література екологічної тематики.
Якщо ж у вас самих є книжка, яка відповідає зазначеним вище критеріям, і ви хочете нею поділитись з іншими - також можете написати про це в цій темі. Але не забудьте вказати, що ця книжка у вас вже є, і нам не потрібно її шукати деінде.

ЗАПОВІДНА СПРАВА В УКРАЇНІ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК Під загальною редакцією М.Д.Гродзинського, М.П.Стеценка
Маю цю книгу в форматі word,якщо потрібно-поділюся)
Emira, якщо не важко - можете вислати цю книгу на ел.пошту mia@eco-live.com.ua
Звісно ні!Відправляю!!
Хочу поділитись лінком на сайт twirpx.com (із спілкування тут зрозумів, що не всі ще його знають). У розділі "екологічні дисципліни" http://www.twirpx.com/files/ecology/ більше 3 тисяч файлів книг, презентацій, конспектів; чимало є українською. Для скачування потрібна реєстрація і бали, але їх легко "заробити". Прошу не розцінювати це як рекламу (я там простий користувач, один з 2 млн.), просто я саме там знаходив безліч потрібних книг, нехай і ще комусь в нагоді стане.